DONE8954
Ruiter- en Mennetwerk Veluwe

Echt even één met de natuur zijn, dat is waar het Ruiter- en mennetwerk op de Veluwe straks voor moet zorgen. Er zijn op dit moment verschillende routes beschikbaar voor ruiters en menners op de Veluwe, maar er is nog geen Veluwedekkend netwerk.

Wandelnetwerk Veluwe

Op dit moment beschikt de Veluwe nog niet over een dekkend wandelroutenetwerk, zoals dat bij het fietsnetwerk al wel het geval is. Dit is iets waar het routebureau Veluwe ontzettend hard aan werkt.

Fietsnetwerk Veluwe

Het Routebureau Veluwe is er om de eenheid en kwaliteit van het Veluwse fietsnetwerk te waarborgen. Eén van de belangrijkste taken in 2020 was de omvorming naar een duurzaam routenetwerk.

Mountainbikenetwerk Veluwe

Op de Veluwe is er op dit moment geen netwerk van mountainbikeroutes te vinden, wel zijn er meerdere losse routes te vinden. Met Routebureau Veluwe kijken we naar het verhogen van het niveau van mountainbikeroutes naar de ‘Veluwse standaard’.

Routebureau Veluwe

Uitdagender kan bijna niet. Vanaf het opzetten van een routebureau tot het uitrollen van 7000km aan verschillende vormen routenetwerken.

Routenetwerken Noordwest-Overijssel

De filosofie achter de routenetwerken, dat is onze kracht! En daar worden wij in deze gebieden volop uitgedaagd.

Recreatieschap Twente

De basis van de meesten van onze coöperatie Centroide: Twente. Grootste gedeelte heeft hier zijn eerste stappen gedaan, ervaring opgebouwd en moest uiteindelijk hier weer de deur achter zich dicht doen.

IJsselacademie

De meuiste dingn in ’t leaven kost ginnen stuver. Daarin zijn we op zoek naar bijzondere fietsverhalen in heel Twente.

Gastvrij Overijssel

We vervelen ons echt niet, want alleen al voor de samenwerkende organisaties binnen Gastvrij Overijssel verzorgen we een legio aan kleine, grote en hele grote projecten.

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Een partner waar we graag mee samenwerken om bijzondere stappen te maken.

Meer projecten

Ben jij de organisatie die ons kan gebruiken?

Neem dan gerust contact op om samen te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Naar onze contactpagina