Kaartviewer agrarisch collectief

Bij het Collectief Midden IJssel (CMO) zetten ze zich graag in om boeren te ondersteunen bij het behoud van hun agrarische gebieden en de omliggende natuur. Via het Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer (ANLb), een subsidie voor boeren en particulieren, steunt het deze boeren en particulieren om hun grond zo te beheren dat leefgebieden, voor soorten die van internationaal belang zijn, in stand blijven.

In opdracht van CMO heeft Centroïde een interactieve kaart ontwikkeld. Deze kaart biedt boeren een overzicht van gebieden waarvoor zij subsidies kunnen aanvragen en laat ook zien welke specifieke subsidies beschikbaar zijn. De kaart zorgt er niet alleen voor dat het proces van subsidieaanvragen vereenvoudigd wordt, maar ook dat de bewustwording bij de boeren over de beschikbare middelen voor natuurbehoud vergroot wordt.

Maar er is meer! De fijne en nauwe samenwerking met Collectief Midden IJssel heeft geleid tot eenzelfde soort project voor Noordwest Overijssel. Dat is de kracht van teamwork!

Ben jij de organisatie die ons kan gebruiken?

Neem dan gerust contact op om samen te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Naar onze contactpagina