Centroide dag 1.0

Afgelopen week stond er voor het team van Centroide een bijzonder en leerzaam uitje gepland. Met zijn allen stapten ze in de bus en reisden ze naar het prachtige Oud-Avereest. Daar stond een speciaal project op het programma, dat team werkgeluk zorgvuldig had voorbereid.

Bij aankomst in Oud-Avereest begonnen de dag met het verkennen van de omgeving en het maken van een wandeling door het prachtige gebied. Het project dat ze hebben bekeken, omvatte een route die was voorzien van de vernieuwde bebording. Hierbij maakte de groep kennis met de pasgeleden ontwikkelde bebording. In plaats van een knooppunt- of een keuzepunt systeem wordt er op deze locatie bewegwijzerd middels een hybride keuzepunt systeem. In een hybride keuzepuntsysteem wordt er verwezen naar het volgende keuzepuntnummer als het volgende knooppunt. Je kunt dus naast het wandelen op kleur ook wandelen op nummer. Hierbij wordt een vaste wijze van nummering aangehouden, waarbij kleurroutes als thema zijn toegevoegd.


Na de wandeling stapten ze in de bus richting hun volgende bestemming: drukkerij Polomnis in Kampen. Bij aankomst in de drukkerij werden ze hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel. Hier werden ze ondergedompeld in de bijzondere wereld van het drukken van de bebording. Ze werden meegenomen op een rondleiding door de werkplaats en kregen de kans om het drukproces van dichtbij te zien. Het was fascinerend om te ontdekken hoe de borden stap voor stap, met de hand, gedrukt worden.


Na een dag vol avontuur, nieuwe ervaringen en waardevolle inzichten keerde het team van Centroide voldaan terug naar huis. Ze waren geïnspireerd door wat ze hadden gezien en leerden tijdens hun uitje naar Oud-Avereest en drukkerij Polomnis. Het uitje van Centroide was een groot succes en zal ongetwijfeld een blijvende impact hebben op hun werk in de toekomst.

Ben jij de organisatie die ons kan gebruiken?

Neem dan gerust contact op om samen te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Naar onze contactpagina