Centroide zet zich in om de vrijetijdseconomie te stimuleren en mensen gezonder en actiever te maken.
Samen met onze partners blijven we bouwen aan een toekomstbestendige en innovatieve fietsbeleving.


Afgelopen week heeft de gemeente Kampen de titel van beste middelgrote fietsgemeente van Nederland gewonnen, een welverdiende erkenning van de Fietsersbond bepaald aan de hand van een enquête onder 46.000 fietsers. Deze uitkomst benadrukt de hoge kwaliteit van het fietsnetwerk in Kampen, waar vrijwel alles per fiets bereikbaar is en de fietspaden uitstekend worden onderhouden.

Centroide heeft, in opdracht van Marketing Oost, meegewerkt aan het verbeteren van het fietsnetwerk van de gemeente Kampen. Daarbij heeft Centroide, als werknemerscoöperatie, zijn expertise ingezet om het fietsnetwerk te innoveren. Gedurende de revisie van het fietsnetwerk heeft Centroide samengewerkt met Noordwestgroep. Dankzij deze synergie is Kampen nu een toonaangevend voorbeeld in fietsvriendelijkheid.

De gemeente Kampen is nu ook automatisch genomineerd voor de algemene titel van beste Fietsgemeente van 2024. Wil je Kampen zelf eens per fiets verkennen? Van 3 tot en met 6 juni vindt de jaarlijkse Fiets4daagse plaats, met verschillende leuke tussenstops op de routes.


Ben jij de organisatie die ons kan gebruiken?

Neem dan gerust contact op om samen te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Naar onze contactpagina