20 mei 2024
Beste middelgrote fietsgemeente van Nederland
Centroide zet zich in om de vrijetijdseconomie te stimuleren en mensen gezonder en actiever te maken. Samen met onze partners blijven we bouwen aan een toekomstbestendige en innovatieve fietsbeleving.
24 april 2024
167 kilometer Vechtdalbeleving
Vrijdag 19 april 2024 was de feestelijke onthulling van een kunstpaneel bij de bron van de Overijsselse Vecht in het Duitse Darfeld, gemeente Rosendahl. Dit was de afsluiting van het Europese Leader Noord-Overijssel project '167 kilometer Vechtdalbeleving'. In opdracht van Gastvrij Overijssel coördineerde Centroïde het deelproject 'doorontwikkeling van de grensoverschrijdende Vechtdal-fietsroute'.
12 maart 2024
Kansenkaart Routenetwerken Gemeente Rijssen-Holten
De gemeente Rijssen-Holten heeft, door verschillende politieke keuzes, een uitdagende opdracht gekregen voor vitaliteit (sport), recreatie / toerisme en leefbaarheid. De inzet op elk van deze taakvelden ligt onder andere bij het ruime aanbod van routestructuren, sportelementen en meer beleving van hun eigen gemeente.
09 januari 2024
Kaartviewer agrarisch collectief
In opdracht van CMO heeft Centroïde een interactieve kaart ontwikkeld. Deze kaart biedt boeren een overzicht van gebieden waarvoor zij subsidies kunnen aanvragen en laat ook zien welke specifieke subsidies beschikbaar zijn.
28 september 2023
Fietsnetwerk Noordwest-Overijssel
Wij, van Centroide, vinden het een eer om MarketingOost | Regie op Vrijetijdseconomie te mogen helpen met dit project. Dit doen wij door onze kennis in de wereld van routenetwerken op het gebied van databeheer en het gebied van Buitendienst met hen te delen. Databeheer staat in nauw contact met onze buitendienst.
31 mei 2023
Centroide dag 1.0
Afgelopen week stond er voor het team van Centroide een bijzonder en leerzaam uitje gepland. Met zijn allen stapten ze in de bus en reisden ze naar het prachtige Oud-Avereest. Daar stond een speciaal project op het programma, dat team werkgeluk zorgvuldig had voorbereid.
10 mei 2023
Nieuwe locatie Centroide
Leuk nieuws! Centroide verhuist naar een nieuwe locatie. Vanaf 1 juni 2023 zal er door alle collegas vanuit Centroide gewerkt worden op de nieuwe locatie. Deze locatie is omringd door prachtige natuur en vanuit het kantoor kijk je op de grote recreatieplas.
09 maart 2022
Nieuwe welkomborden in de gemeente Ermelo
De gemeente Ermelo is de eerste Veluwse gemeente die al haar komborden of welkomborden vervangen heeft door nieuwe, Veluwse exemplaren. Dat werd op woensdag 9 maart gevierd toen wethouder Leo van der Velden en Veluwe op 1-programmamanager Dianne Nijland een van de borden officieel onthulden. Een mooie start van wat hopelijk een uitrol krijgt over de hele Veluwe, zodat er een kwaliteitsslag gemaakt kan worden met een eenduidige uitstraling en de verrommeling aan borden langzaam verdwijnt.
11 februari 2022
Aanleg Wandelnetwerk Veluwezoom van Start
Op 11 februari is de aanleg van het wandelnetwerk op de Veluwezoom gestart bij Kasteel Doorwerth. De zes wethouders van de deelnemende gemeenten, Wageningen, Renkum, Arnhem, Rozendaal en Brummen, waren hierbij aanwezig. Ook gemeente Rheden is aangesloten bij de samenwerking, wethouder Haverkamp was helaas verhinderd. Samen met het Routebureau Veluwe sloegen de wethouders de eerste paal van het routenetwerk. Het hele netwerk is naar verwachting eind 2022 gereed.
20 december 2021
Veluwe krijgt een uitgebreid routenetwerk!
Een groot aantal kilometer aan routes op de Veluwe wordt de komende jaren met elkaar verbonden. Wandelaars, ruiters, menners en mountainbikers profiteren zo van een routenetwerk met meer dan vierduizend kilometer aan routes. Ook verbetert Routebureau Veluwe het bestaande fietsnetwerk. In 2024 heeft de Veluwe dan een routenetwerk met circa zevenduizend kilometer op de teller. Bestuurders op de Veluwe schoten de aanleg van de nieuwe routenetwerken maandag 6 december van start.

Ben jij de organisatie die ons kan gebruiken?

Neem dan gerust contact op om samen te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Naar onze contactpagina