28 september 2023
Fietsnetwerk Noordwest-Overijssel
Wij, van Centroide, vinden het een eer om MarketingOost | Regie op Vrijetijdseconomie te mogen helpen met dit project. Dit doen wij door onze kennis in de wereld van routenetwerken op het gebied van databeheer en het gebied van Buitendienst met hen te delen. Databeheer staat in nauw contact met onze buitendienst.
31 mei 2023
Centroide dag 1.0
Afgelopen week stond er voor het team van Centroide een bijzonder en leerzaam uitje gepland. Met zijn allen stapten ze in de bus en reisden ze naar het prachtige Oud-Avereest. Daar stond een speciaal project op het programma, dat team werkgeluk zorgvuldig had voorbereid.
10 mei 2023
Nieuwe locatie Centroide
Leuk nieuws! Centroide verhuist naar een nieuwe locatie. Vanaf 1 juni 2023 zal er door alle collegas vanuit Centroide gewerkt worden op de nieuwe locatie. Deze locatie is omringd door prachtige natuur en vanuit het kantoor kijk je op de grote recreatieplas.
09 maart 2022
Nieuwe welkomborden in de gemeente Ermelo
De gemeente Ermelo is de eerste Veluwse gemeente die al haar komborden of welkomborden vervangen heeft door nieuwe, Veluwse exemplaren. Dat werd op woensdag 9 maart gevierd toen wethouder Leo van der Velden en Veluwe op 1-programmamanager Dianne Nijland een van de borden officieel onthulden. Een mooie start van wat hopelijk een uitrol krijgt over de hele Veluwe, zodat er een kwaliteitsslag gemaakt kan worden met een eenduidige uitstraling en de verrommeling aan borden langzaam verdwijnt.
11 februari 2022
Aanleg Wandelnetwerk Veluwezoom van Start
Op 11 februari is de aanleg van het wandelnetwerk op de Veluwezoom gestart bij Kasteel Doorwerth. De zes wethouders van de deelnemende gemeenten, Wageningen, Renkum, Arnhem, Rozendaal en Brummen, waren hierbij aanwezig. Ook gemeente Rheden is aangesloten bij de samenwerking, wethouder Haverkamp was helaas verhinderd. Samen met het Routebureau Veluwe sloegen de wethouders de eerste paal van het routenetwerk. Het hele netwerk is naar verwachting eind 2022 gereed.
20 december 2021
Veluwe krijgt een uitgebreid routenetwerk!
Een groot aantal kilometer aan routes op de Veluwe wordt de komende jaren met elkaar verbonden. Wandelaars, ruiters, menners en mountainbikers profiteren zo van een routenetwerk met meer dan vierduizend kilometer aan routes. Ook verbetert Routebureau Veluwe het bestaande fietsnetwerk. In 2024 heeft de Veluwe dan een routenetwerk met circa zevenduizend kilometer op de teller. Bestuurders op de Veluwe schoten de aanleg van de nieuwe routenetwerken maandag 6 december van start.
21 juni 2021
Wandelroute ‘Rondje Barneveld’ officieel geopend
Met een wandeling naar een gloednieuw bankje langs de Esvelderbeek opende wethouder André van de Burgwal vanmiddag officieel het wandelrondje ‘Rondje Barneveld’. Hij deed dit in aanwezigheid van Marcel Westdijk (Routebureau Veluwe), Wilco de Jong van Go Barneveld en Carl Koetsier, voorzitter van Plaatselijk Belang Barneveld Centrum. Het bankje is gedoneerd door deze vereniging en gemaakt door Ons Bedrijf te Barneveld.
12 mei 2021
Support de Gravel Code
Op zoek naar avontuur, weg van de drukte, hebben veel fietsers het afgelopen jaar de gravelbike ontdekt. Daarmee ben je iedere ondergrond de baas, van asfalt tot karrensporen en van grindwegen tot bospaden. Ondanks die vrijheid is ook een gravelbiker aan regels gebonden. Daarom bedachten wielersportbond NTFU, Staatsbosbeheer, Bicycling en Fiets en bekende gravelbikers als Gijs Bruinsma, Erwin Sikkens en Christiaan Warger de Gravel Code.
21 april 2021
Aanpak Ruiter- en Mennetwerk Midden-Veluwe van start​
De eerste palen voor het nieuwe Veluws Ruiter- en Mennetwerk gaan de grond in. Op grondgebied van de gemeente Apeldoorn plaatst Routebureau Veluwe borden langs 104 kilometer aan ruiter- en menpaden, welke veelal op eigendommen van Staatsbosbeheer en de gemeente zelf liggen.

Ben jij de organisatie die ons kan gebruiken?

Neem dan gerust contact op om samen te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Naar onze contactpagina